De voordelen van een teamlunch gaan verder dan alleen een goede maaltijd. Het is bewezen dat het helpt bij het smeden en versterken van kantoorrelaties en productiviteit te verhogen. Het organiseren van regelmatige bijeenkomsten tijdens de lunch biedt ook het extra gezondheidsvoordeel dat mensen minimaal een uur per dag bij hun bureau en schermen wegblijven. Ze zijn ook een veel vriendelijkere en organische manier van teambuilding.

Het voorbereiden van een geweldige lunch kan lastig zijn, dus laten we het gedoe eraf halen met onze ultieme teamlunch planning gids.

1. Kies een meal plan dat geschikt is voor iedereen

Om het meeste uit een teamlunch te halen, moet je all-inclusive zijn. Er is niets erger dat er iemand wordt buitengesloten omdat je vergeten bent te overwegen of het menu geschikt is voor hem of haar. Zorg er dus voor dat je een lijst hebt met de voedingsbehoeften en allergieën van je team, vooral de ‘onzichtbare’, zoals coeliakie, of voedsel dat al dan niet in aanmerking komt als koosjer of halal.

In plaats van het een probleem te maken kunt u het in uw voordeel gebruiken door vleesvrije maandag of glutenvrije vrijdag te organiseren om het kantoor bewustzijn over deze moeilijke problemen in het licht te stellen. Bestel bijvoorbeeld de vegan pita van Sababa now om te laten zien dat allergievrij niet zonder smaak betekent.

2. Start vroeg met je meal plans

Team lunches zijn alleen de moeite waard als het team daadwerkelijk aanwezig kan zijn, zorg ervoor dat ze ruim van te voren geïnformeerd worden. Hierdoor heeft het personeel ook iets om naar uit te kijken. Een uitstekende manier om zeker van te zijn dat iedereen goed geïnformeerd is, is door van jouw teamlunch een wekelijks/tweewekelijks/maandelijks evenement te maken. Vooruit plannen heeft de extra voordeel dat cateraars ruim van te voren op de hoogte worden gesteld. Keukens met moeilijk verkrijgbare ingrediënten hebben mogelijk een langere doorlooptijd nodig om jouw bestelling uit te voeren. Voor adviezen, staat de Caterwings klantenservice voor je klaar om zo voor de beste catering voor jouw evenement te zorgen.

3. Lunch en leer op hetzelfde moment

Lunch and Learns zijn een uitstekende manier om uw personeel op de hoogte te houden van wat andere teams op kantoor doen, of om de nieuwste trends te ontdekken. Je zou zelfs een interessant iemand kunnen uitnodigen om een informele presentatie te geven terwijl alle anderen van hun lunch genieten. Word smikkelende wijs wijzer met bijvoorbeeld een vers gemaakte sushi bowl van Stix en Bowls.

4. Overweeg je ruimte in de bedrijfskantine

Het heeft weinig zin om een buffet te organiseren dat geschikt is voor een koning als je eetruimte meer op een bezemkast lijkt dan op een feestzaal. Dus boek uw catering in overeenstemming. Deze logica is ook van toepassing op uw budget. Je wilt de bank niet breken voor de teamlunch. Gelukkig werkt Caterwings samen met meer dan 40 van de beste cateraars om ervoor te zorgen dat je voor elk budget een geweldige catering optie kunt vinden.

5. Geef je bedrijfslunch een thema

Een thema geven aan lunches om culturele evenementen en speciale gelegenheden te vieren is een geweldige gelegenheid voor team building. Je kunt het ook gebruiken om nieuwe keukens te introduceren, waardoor de culinaire horizon van je team wordt verbreed.

6. Maak je bedrijf bewust

Je hoeft niet gezonde levensstijl te hebben om vleesvrij te eten. Veganisme heeft veel voordelen voor het milieu en de recente opkomst van veganistisch vriendelijke catering heeft een vergelijkbare toename van de kwaliteit van het beschikbare voedsel laten zien. Probeer eens een van de heerlijke bowls van Soil Plant Based Cafe om te zien wat we bedoelen.

 

Door uw lunchuur te gebruiken om relaties op te bouwen, geeft u het kantoor een gelukkigere omgeving. Hierdoor zal de productiviteit verhogen en een betere werkomgeving wordt gecreëerd, allemaal door het upgraden van uw teamlunch van meh naar magnifiek.


Country
Language
Redirecting...
Oops! Something went wrong.