De reden voor teambuilding evenementen zijn gevarieerd, maar sluiten allemaal op de een of andere manier aan op het bouwen van een betere, productievere sfeer op kantoor. Comfortabel zijn met elkaar leidt tot meer vrijheid van meningsuiting en inlevingsvermogen, waardoor een innovatieve werkplek ontstaat. 

Het bouwen van een aantrekkelijke, inclusieve en leuke werkomgeving is de sleutel tot het aantrekken en behouden van het bestaande talent. Het is bewezen dat team building en kantoor spellen teamwerk stimuleren door werknemers elkaars sterke en zwakke punten beter te begrijpen. Dit leidt tot verbeterde communicatie en samenwerking tussen collega’s en zelfs hele afdelingen.

Welk team event past bij mij?

Activeer je lachspieren met een avondje uit bij onze partner Boom Chicago of kies voor een creatieve playground voor volwassenen met meerdere activiteiten bij UpEvents. Je kunt ook de spieren tussen je oren oefenen in een van de vele Escape Rooms met een thema in Amsterdam. Voor iets heel origineels kun je een cocktail workshop op locatie houden met Fine Strain Cocktail Co., een interactieve cocktail experience waar je van alles leert over het maken van cocktails.

Als je budget- of tijdsbeperkingen hebt waardoor je geen team uitje zoals de ideeën hierboven beschreven kan geven, zijn er een tal kantoor spellen dat je in het kantoor kunt doen:

  • Verdeel je team in tweetallen voor een speurtocht op kantoor waarbij zoiets alledaags als de nietmachine de heilige graal kan worden voor je onverschrokken ontdekkingsreizigers.
  • Laat de creatieve sappen stromen door iedereen te vragen hun eigen versie te maken van een nieuw muur schilderij voor op kantoor.
  • Spice up Jenga (bij voorkeur de gigantische versie) door beloningen of kantoor klusjes op elk blok te schrijven. Winnaars kunnen bijvoorbeeld een week lang als eerste een snack kiezen uit The Healthy Snackbox, terwijl verliezers de koffiemokken afwassen.
  • Ga helemaal los met een battle van de ‘Airbands’. Teams zijn verdeeld in rock-supergroepen die lip en instrument in de lucht bespelen door een door hen gekozen nummer in een echte strijd om de bands.

Breng je team samen met een kantoor lunch

Het eenvoudigste en minst voor de hand liggende evenement voor teambuilding is natuurlijk een kantoor lunch. Zie de lunch niet alleen als een moment om de honger te stillen maar ook om samen bij elkaar te checken hoe het met iedereen gaat. Caterwings biedt de beste kantoorcatering aan die de randstad te bieden heeft, met slechts één klik op de knop om uw teamlunch een makkie te maken.

Barbococia
De lekkerste broodjes van Rotterdam, van een simpel broodje kaas tot een poké bowl. Ze werken met dagverse ingrediënten en maken ze gerechten met invloeden van ‘all over the world’.
MMood Wine & Food
Elke offerte is uniek en aangepast naar de wensen van jullie bedrijf. Geniet van unieke smaakcombinaties en kakelverse producten.
Lukowitz
Als je op zoek bent naar een speciale teamlunch of een board lunch dan is Lukowitz de perfecte match. Ze hebben Oostenrijkse tartines naar een nieuw level getild, waar je smaakpapillen van gaan tintelen.

Caterwings voor je volgende evenement

Hoe vaak je ervoor kiest om teambuilding evenementen te organiseren hangt af van uw team, werkschema en waarvoor je team evenement in de eerste plaats organiseert. Als je ze organiseert om nieuwe teamleden te integreren of als een moraal booster na een moeilijke periode, dan wordt de reden belangrijker dan timing. Maar let op, organiseer je teambuilding sessies te ver uit elkaar zullen ze een verwaarloosbaar lange termijn effect hebben. Zet je teambuilding evenementen echter te dicht bij elkaar verliezen ze hun impact. Wat je ook besluit te doen bij het evenement, wij staan voor je klaar met eventuele catering behoeftes. 


Country
Language
Redirecting...
Oops! Something went wrong.