De feestdagen zijn een jaarlijks terugkerend evenement en van alle feestdagen die we kennen is Kerstmis of het winterfeest wel de meest uitgebreide van alle. Je probeert misschien elk jaar iets anders te verzinnen en dat vergt voorbereiding. Er zijn verschillende opties die je kunt overwegen voor je kantoor:

  • Uiteten. Deze optie is het minst gecompliceerd maar tevens ook het minst gezellig van allen. Kan prijzig zijn zeker als je dit met een grote groep wilt doen. Veel restaurants bieden op deze avonden speciale arrangementen aan in buffetstijl
  • Catering. Deze optie is het minst stressvol van allen. Voor het eten wordt gezorgd. Daarnaast kunnen wij ook externe locaties en decoratie regelen. Afhankelijk van je budget kun je hiermee alle kanten op

6 Tips voor het perfecte gecaterde kerstfeest

1. Wees er optijd bij!

Het kerstfeest of winterfeest is in onze ogen een van de leukste bedrijfsfeesten van het jaar en veel cateraars zitten snel vol. Het is dus goed om al in september data vast te zetten voor de drukke decemberperiode. Het enige wat jij dan nog moet doen is genieten, wij regelen de rest. 


2. Vind de perfecte locatie

Waar willen jullie het kerstfeest houden? Gaan jullie je kantoor omtoveren tot een winterwonderland of toch liever op een externe locatie? We hebben voor beide opties verschillende mogelijkheden. Zo hebben we partnerships met veel externe locaties en interieurspecialisten.


3. Focus op je gasten

Vanzelfsprekend staan de gasten centraal en moeten hun voorkeuren jouw focus zijn. Een goede inventarisatie van de gastenlijst is van belang want er is een grote kans dat je evenement wordt bijgewoond door gasten met specifieke dieetwensen, uit principiële, medische of religieuze overwegingen. Bij twijfel is het beter om een verscheidenheid aan gerechten te bestellen om zodoende alle opties af te dekken. Onze partners kunnen je helpen om in te spelen op verschillende dieetwensen.


4. Stel je eigen diner samen

In samenspraak met onze cateraars kan je het perfecte menu samenstellen. Voor hoeveel gangen gaan jullie? Het diner kan worden uitgeserveerd, maar het kan ook in de vorm van een buffet worden neergezet, dat iedereen kan pakken wat hij zelf wilt. Een perfecte samenkomst hiervan is shared dining, er staan dan elke gerechten op tafel die gedeeld kunnen worden en daarnaast worden er nog gerechten uitgeserveerd. 


5. Kies de juiste dranken

Vaak worden er passende wijnen bij de gerechten aangeboden. Hierdoor wordt het diner nog specialer. Een andere optie is een wijn, bier en fris arrangement, er is dan voor ieder wat wils, ook voor de non-alcoholische gasten. Hiernaast kan je het zo gek maken als je zelf wilt een whisky of gin-tonic bar? Alles is mogelijk.


6. Laat je alles uit handen nemen

Door het inzetten van een partymanager op locatie zorg je ervoor dat ook jij zorgeloos kan genieten van het feest. Deze partymanager begeleid al het personeel en zorgt ervoor dat op de dag zelf het feest in goede banen loopt. 


En als je alles in kannen en kruiken hebt, dan rest niets anders dan nagenieten van de zomer en met een gerust gevoel vooruitkijken naar de winter met een geweldig feest in het vooruitzicht!


Country
Language
Redirecting...
Oops! Something went wrong.